Bravčové plátky so smotanovou omáčkou

Ingrediencie:
bravčové stehno * korenie na steaky * horčica * olivový olej * cibuľa * mletá červená paprika * soľ * smotana na varenie * solamyl

Postup:
Bravčové stehno nakrájame na rezne. Mierne naklepeme. Potrieme horčicou a okoreníme korením na steaky. Opečieme na panvičke s olivovým olejom, napríklad aj na steakovej. Zvlášť si pripravíme cibuľový základ: na oleji orestujeme nakrájanú cibuľu, zaprášime mletou červenou paprikou a podlejeme vodou. Osolíme. Do tohto cibuľového základu ukladáme opečené plátky mäsa. Dusíme do mäkka, v tlakovom hrnci 30 minút. Keď je mäso mäkké vyberieme ho na tanier. Do omáčky vlejeme smotanu a zahustíme. Omáčku môžeme precediť. Ako príloha: cestoviny. 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...