bravčové stehno * sójová omáčka * worchester * horčica * cesnak * majoránka * olej * cibuľa * lečo _____ Diabolská omáčka: tatarská omáčka * diabolské korenie * trocha červeného vína _____ strúhaný syr * červená cibuľa
Postup:
Stehno nakrájame na tenké rezančeky, ochutíme sójovou a worchestrovou omáčkou, horčicou, majoránkou a cesnakom. Necháme odležať. Na oleji orestujeme nakrájanú cibuľu, pridáme mäso a necháme zatiahnuť a podusíme kým pustí vlastnú šťavu. Pridáme fľašu leča a takto dusíme do mäkka. Občas podlejeme vodou.
Do tatárskej omáčky pridáme diabolské korenie a rozriedime trochou červeného vína.
Z chleba urobíme hrianky. Naložíme mäsovú zmes a posypeme syrom. Prelejeme diabolskou omáčkou a posypeme červenou cibuľou.
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára