Diabolské hrianky

Ingrediencie:
bravčové stehno * sójová omáčka * worchester * horčica * cesnak * majoránka * olej * cibuľa * lečo _____ Diabolská omáčka: tatarská omáčka * diabolské korenie * trocha červeného vína _____ strúhaný syr * červená cibuľa

Postup:
Stehno nakrájame na tenké rezančeky, ochutíme sójovou a worchestrovou omáčkou, horčicou, majoránkou a cesnakom. Necháme odležať. Na oleji orestujeme nakrájanú cibuľu, pridáme mäso a necháme zatiahnuť a podusíme kým pustí vlastnú šťavu. Pridáme fľašu leča a takto dusíme do mäkka. Občas podlejeme vodou. 

Do tatárskej omáčky pridáme diabolské korenie a rozriedime trochou červeného vína. 

Z chleba urobíme hrianky. Naložíme mäsovú zmes a posypeme syrom. Prelejeme diabolskou omáčkou a posypeme červenou cibuľou. 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...