Ingrediencie:
Korpus: 2 vajcia * 2 PL cukru * 2 PL hladká múka * 1 PL olej - 2x _____Tvarohová náplň: 600 g jemný tvaroh * cukor podľa chuti * 3 dcl mlieko * vanilkový puding * 3 PL kryštálový cukor * želatínový stužovač za studena _____ šľahačka v prášku * kakao * džem
Postup:
Upečíeme si dve piškóty, ktoré spojíme džemom. Vajcia vyšľaháme s cukrom do penista. Primiešame múku a olej (piekla som vo forme s priemerom 24 cm). Z mlieka, pudingového prášku a 3 PL cukru uvaríme hustý puding. Do studeného zamiešame tvaroh, osladíme cukrom. Stužovač pripravíme podľa návodu a zamiešame do neho tvarohovo-pudingovú hmotu. Nalejeme na korpusy v tortovej forme a dáme zachladiť. Šľahačku pripravíme podľa návodu, časť si odoberieme na ozdobenie a do zvyšku zamiešame kakao. Kakaovú šľahačku natrieme na tvarohovú plnku a bielou šľahačkou ozdobíme.
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára