bravčové pliecko * grilovacie korenie * cesnak * rasca * olej * cibuľa * mletá červená paprika * vegeta * smotana kyslá
Postup:
Mäso nakrájame na väčšie kusy. Premiešame s grilovacím korením, prelisovaným cesnakom, rascou a olejom - necháme marinovať. Z oleja, nakrájanej cibule, mletej červenej papriky si pripravíme cibuľový základ, ktorý ochutíme vegetou. Kusy mäsa opečieme na oleji a vkladáme do pripraveného cibuľového základu. Udusíme do mäkka. Mäso vyberieme. Časť omáčky pridáme ku kyslej smotane, premiešame a pridáme ku zvyšku omáčky. Precedíme a prípadne ochutíme.
Zemiaky uvaríme v šupke do polomäkka. Nakrájame na plátky, okoreníme a upečieme v rúre.
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára