Kapustové rizoto

Ingrediencie:
olej * cibuľa * kečup * mletá rasca * mletá červená paprika * biela kapusta * soľ * ryža  

Postup:
Na oleji orestujeme nakrájanú cibuľu. Pridáme kečup (cca 3 PL), mletú rascu a červenú papriku a krátko spolu opražíme. Ďalej pridáme asi tretinu bielej kapusty, ktorú sme si predtým narezali alebo nastrúhali na tenké rezančeky. Takto všetko spolu dusíme pod pokrievkou za občasného premiešania takých 10-15 minút. Vodu som nepodlievala. Potom pridáme šálku premytej ryže, ja som mala parboiled. Kapustu s ryžou spolu opražíme a podlejeme vodou (ja som dala 2x šálku). Pod pokrievkou na slabom ohni dusíme  kým ryža nezmäkne.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...