Šalát "Rumcajs"

Ingrediencie:

400 g mäkký salám (točená saláma) * 120 g sterilizované uhorky * 80 g cibule * 50 g sterilizovaný paprikový šalát * 50 g sterilizovaná paprika - kápia * 15 g sterilizované feferóny * 200 g majonéza * 100 g horčica * 5 g worcester * 10 g ocot* 10 g cukor * 1,5 g mleté čierne korenie * 5 g soľ

Postup:

Salámu nakrájame a dáme do misky. Pridáme uhorky a cibuľu nakrájané na plátky, paprikový šalát, nakrájanú kápiu a rozsekané feferóny. Všetko spolu premiešame s majonézou a horčicou. Ochutíme worcestrom, octom, cukrom, mletým korením a soľou. 

Najlepšie je nechať šalát odležať do ďalšieho dňa. 

Inšpirácia:  http://makova-panenka.cz/recepty/salat-rumcajs-original-tak-jej-pripravovala-manka-ale-i-ceskoslovenske-vyrobny-lahudek/

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...