Čínske sklenené rezance so sójovým mäsom

Ingrediencie:

olej * jarná cibuľka * 1/2 balenia sójové mäso * 1 väčšia mrkva * sójová omáčka * hovädzí bujón * sklenené rezance

Postup:

Na oleji orestujeme jarnú cibuľku, pridáme na hrubo nastrúhanú mrkvu a restujeme, kým nepustí farbu. Pridáme sójové mäso, ochutíme sójovou omáčkou a krátko spolu opekáme. Pridáme hovädzí bujón a zalejeme vodou (akurát, aby bolo zakryté). Na miernom ohni dusíme cca 15 minút. V strede panvice si urobíme miesto a vložíme nudle. Ak treba podlejeme trochou vody. Necháme pod pokrievkou kým "dojdú". Už len vidličkou poprehadzujeme a premiešame.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...