2 vajcia * 2 PL cukru * 2 PL hladká múka * 1 PL olej _____ 1 l mlieko * čokoládový puding * vanilkový puding * 4 vanilky _____ plechovka jahôd * galaretka jahodová * piškóty * cukor
Postup:
Vajcia s cukrom ušľaháme do hustej peny. Zľahka vmiešame múku a olej. Cesto zarovnáme do vymastenej a múkou vysypanej tortovej formy. Upečieme. Necháme vychladnúť. Na vychladnutý korpus nalejeme čokoládový puding uvarený z pol litra mlieka, čokoládového pudingu a dvoch vaniliek. Husto uložíme piškóty. Z druhého pol litra mlieka, vanilkového pudingu a dvoch vaniliek uvaríme vanilkový puding. Vylejeme na piškóty a necháme vychladnúť. Navrch uložíme jahody. Šťavu z jahôd doplníme do 300 ml, prisypeme galaretku, osladíme a postupujeme podľa pokynov na obale. Galaretku zarovnáme na ovocie a dáme do druhého dňa stuhnúť do chladničky.
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára